Sök

05 april 13.57, Misshandel, grov, Göteborg

Polisen larmas om att en man i 45-årsåldern blivit stucken med ett vasst föremål när han lastade in verktyg i en skåpbil vid Såggatan.

Mannen har förts med ambulans till sjukhus, vaken och talbar. Skadorna beskrivs som lindriga. Polisen har sökt efter gärningspersonen i området, bland annat med hund, men utan att någon misstänkt påträffats. Den skadade mannen såg inte inte mycket av gärningspersonen och har inte kunnat lämna ett utförligt signalement. Polisen har genomfört dörrknackning i området, men inte hittat något vittne till händelsen.

Den som gjort observationer, eller har andra uppgifter att lämna i ärendet, ombeds kontakta polisen på nummer 114 14. Säg sedan ”tips” när du kommer till talsvaret. Det är i regel bara några minuters kö för att komma fram för att lämna tips. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.