Sök

06 april 05.37, Sammanfattning natt, Västmanlands län

Sammanfattning natt Västmanland.

En relativt lugn natt i polisområdet. Patrullerna har rapporterat en del trafikbrott och arbetat i krogmiljön. För närvarande ligger fem personer för tillnyktring i polisens arrest, omhändertagna enligt LOB.

00:11 Norberg. En patrull stoppar en moped. Föraren, en pojke under 18 år saknade körkort och rapporterades för olovlig körning.

00:16 Sala. En förare av en A-traktor får böter utfärdade av patrull. Detta med anledning av trasiga lyktor.

01:48 Västerås. En man i 40-årsåldern hamnar i bråk med en ordningsvakt vid en krog i centrala Västerås. En patrull såg hela händelsen och kunde ingripa omedelbart. Mannen omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusad person (LOB). Vid visitation anträffades misstänkt cannabis. Mannen misstänks för våld mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott.

01:52 Västerås. En man i 20-årsåldern omhändertas i anslutning till en nöjeslokal i Västerås enligt lagen om omhändertagande av berusad person (LOB). Han misstänks även för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

03:26 Hallstahammar. En A-traktor stoppas i utkanten av Hallstahammar. Föraren, en flicka under 18 år blåste positivt prov i alkometern och medtogs för provtagning. Hon misstänks för grovt rattfylleri och har överlämnats till vuxen anhörig.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.