Sök

07 april 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har fem personer i länet omhändertagits för fylleri. Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

01:04 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en adress utanför Luleå med anledning av bråk på en fest. En manlig festdeltagare ska ha blivit utåtagerande mot ett antal personer på festen. Mannen omhändertas för fylleri. Anmälan om misshandel upprättas.

01:58 Våld mot tjänsteman, Luleå
Polisen beordras till en restaurang i centrum med anledning av att en berusad kvinna misstänks ha varit våldsam mot en ordningsvakt. Polisen omhändertar kvinnan enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan om våld mot tjänsteman upprättas. 

02:47 Drograttfylleri, Kalix
Polisen kontrollerar en personbil i Sangis, Kalix kommun. Föraren, en man i 40-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning. Han saknar också behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri, grov olovlig körning samt grovt brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.