Sök

07 april 07.20, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Karlstad, bedrägeri
00.01: En taxichaufför anmäler att en kund vägrar betala för resan. Polis beordras till platsen och identifierar en man i 40-årsålern, mannen misstänks för bedrägeri.

Karlstad, rattfylleri
01.16: Polispatrull stoppar en bilist på norra Kroppkärr. Föraren är en man i 40-årsåldern. Vid kontrollen påvisar mannen tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om mannen gjort sig skyldig till brott. Körkortet omhändertaget.

Arvika, narkotikabrott
02.10: Polis kontrollerar en man i 55-årsåldern på en krog i centrala Arvika. Mannen misstänks för narkotikabrott eget bruk och medtas för provtagning. Analys får utvisa om mannen gjort sig skyldig till brott.

Karlstad, misshandel
02.30: En ordningsvakt kontaktar polis från en krog i centrala Karlstad. Ordningsvakten har iakttagit hur en man i 40-årsåldern misshandlat en kvinna i 25-årsåldern. Det saknas detaljer och om målsäganden tillfogats någon skada.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.