Sök

07 april 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats.

02:02 Halmstad, supporterbråk: Polis larmas till centrala Halmstad där ett tiotal fotbollssupportrar slåss. När polis kommer har bråket lugnat sig. Två anmälningar om misshandel utan utpekade gärningsmän upprättas.  

03:41 Halmstad, narkotikabrott mm: En personbil med tre personer stannar inte på polismans tecken och ett förföljande inleds. Det slutar efter en och en halv kilometer. Under förföljandet har en av männen man lämnat bilen och sprungit in i ett skogsparti. Mannen och kvinna som är kvar i bilen grips vid stoppet och efter en stund kan även mannen som sprang in i skogen gripas. De tre gripna, som är i 25-30-årsåldern, misstänks för narkotikabrott innehav i överlåtelsesyfte. Föraren av bilen misstänks också för grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri samt brott mot knivlagen. De gripna ska förhöras under morgonen. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.