Sök

07 april 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

00:38 Göteborg, misshandel: En kille i övre tonåren larmar om att han har blivit misshandlad av två män någonstans i Gårdsten. Han har bland annat en knivskada och förs till sjukhus med ambulans. Han är vid medvetande och uppges inte vara allvarligt skadad. En hundpatrull söker efter männen som misstänks för misshandeln, men utan resultat. En anmälan om grov misshandel upprättas.

01:50 Tibro, brand: Ett förråd intill en förskola brinner. Ingen spridningsrisk ska föreligga. Patrull till plasen och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Inga vittnen finns till branden.

02:08 Tibro, brand: För andra gången på kort tid brinner det i en soptunna vid en minigolfbana. Polis kommer till platsen och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Ingen misstänkt gärningsman. Oklart i nuläget om branden har samband med branden på förskolan.

02:30 Göteborg, stöld: En man i 25-årsåldern är utanför en krog på Andra Långgatan då två män kommer fram och pratar med honom. De är trevliga, men när de går därifrån upptäcker mannen att hans fickor är tomma. Han är helt säker på att han inte har tappat telefonen och plånboken han hade i fickorna. Polis kommer till platsen och två utpekade män 30-årsåldern kontrolleras. En anmälan om grov stöld upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.