Sök

08 april 07.10, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Karlstad, rattfylleri
22.23: En bilist stoppas i centrala Karlstad. Föraren och passageraren påvisar narkotikapåverkan och medtas för provtagning. Analys får utvisa om misstanke kvarstår. Föraren är en man i 25-årsåldern och misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk. Passageraren är också han en man men i 20-årsåldern. Passageraren misstänks för narkotikabrott eget bruk

Karlstad, narkotikabrott
22.42: Polispatrull kontrollerar en man i 65-årsåldern, mannen påvisar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Analys får utvisa om misstanke kvarstår. Efter att provtagning genomförs omhändertas manen enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person.

Arvika, brott mot knivlagen
22.54: En man i 30-årsåldern kontrolleras i Arvika, mannen bär kniv och misstänks för brott mot knivlagen. Polispatrullen kan dock inte identifiera mannen på plats varför han grips som oidentifierad. Patrullen identifierar mannen ca 40 minuter senare varpå han försätt på fri fot av behörig beslutsfattare. Misstanke kvarstår.

I övrigt en natt utan något avvikande i polisområde Värmland

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.