Sök

08 april 07.33, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

En person har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

En renpåkörning har rapporterats in till polisens ledningscentral. Den inträffade i Klöverträsk, Luleå. Det finns inga uppgifter om personskador.

00:47, Luleå

Polisen stoppar en personbil. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och grovt brott mot knivlagen. Mannen får följa med polisen för ytterligare undersökning. I bilen fanns också en passagerare, en man i 20-årsåldern. Han misstänks för ringa narkotikabrott, innehav. Anmälningar upprättas.

06:30, Piteå

E4/Norra ringen, två bilar har kolliderat. Polis och räddningstjänst åker till platsen. Båda förarna ska ha klarat sig bra, endast lätta personskador finns rapporterade. Båda fordonen behöver bärgas från platsen. Föraren av den ena bilen, en man i 30-årsåldern, tilldelas böter eftersom han inte har iakttagit väjningsplikt.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.