Sök

08 april 18.44, Misshandel, grov, Norrköping

Man gripen för misshandel

Polisen larmades vid 15-tiden till en adress i Östantill med anledning av att inringare sett en blodig kvinna utomhus. Enligt uppgift har en man inomhus utdelat slag på olika sätt som skadat målsägaren.

Polisen har lokaliserat mannen, som är i 55-årsåldern, och gripit honom misstänkt för grov misshandel. Den misstänkta brottsplatsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Förhör av vittnen och inblandade ska utföras.

Den här typen av misstänkt  brottslighet kan bara bekämpas gemensamt av samhället. Samverkan är avgörande, med kommuner, socialtjänst, vården, psykiatrin, Kriminalvården och frivilligorganisationer. Informationsdelning är centralt och det lagliga stödet för att bryta sekretess när våld i relation kan misstänkas måste användas i högre grad för att kunna stoppa våldet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.