Sök

14 augusti 15.48, Trafikkontroll, Jämtlands län

Jämtland, resultat från trafikkontroller i dag.

07:55 På Stuguvägen i Östersund centrum utfördes en nykterhetskontroll. Cirka 20 förare kontrollerades och alla var utan anmärkningar.

08:11 I centrala Ytterhogdal blåste en förare positivt vid en nykterhetskontroll. Ytterligare provtagning utfördes och förhör hölls. Körkortet omhändertogs och en anmälan gällande rattfylleri upprättades.

11:50 På riksväg 84 i Funäsdalen kontrollerades trafik. Vid kontrollen stoppades och kontrollerades ett fordon med påkopplat släp. Kombinationen av fordon är för tung för förarens körkortsbehörighet. Ärendet hanteras som olovlig körning.

12:13 På riksväg 87 vid Spikbodarna kontrollerades hastighet och fyra ordningsböter utfärdadess med anledning av hastighetsöverträdelser.

13:26 På riksväg 87 vid Stugun utfärdades fem ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser.

13:51 På länsväg 514 vid Vemhån utfärdades fem ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser.

Polisen ansvarar för att förebygga, förhindra och upptäcka brott som sker i vägtrafikmiljön. Om du håller hastigheten, kan du rädda liv.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.