Sök
Stäng Meny

10 februari 07.45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Dalarna

Rättvik, grov misshandel
01.10: Polispatrull utreder efter inkommet samtal grov misshandel samt misshandel. En man i 20-årsåldern misstänks för grov misshandel efter att ha misshandlat en man i 50-årsåldern. Mannen i 50-årsåldern misstänks även för misshandel gentemot mannen i 20-årsåldern. Det saknas information om någon av parterna skadats i händelsen. Ingen av personerna är frihetsberövade.

Stöten, narkotikabrott
01.19: I samband med ett omhändertagande enligt LOB. Lag omhändertagande av berusad person uppstår misstanke om påverkan av narkotika. Misstänkt är en kvinna i 20-årsåldern, provtagning genomförs och analys får utvisa om misstanke kvarstår i anmälan narkotikabrott eget bruk.

Lindvallen, rattfylleri
01.54: En bilist, en man i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Borlänge, grov olovlig körning
03.08: En man i 40-årsåldern misstänks för grov olovlig körning efter att polispatrull stoppat en bilist på Rv70.

Natten var varit kall och innehaft ett normalt inflöde av ärende i polisområde Dalarna. Patruller har dock genomfört ett större antal person samt fordonskontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.