Sök

10 februari 07.45, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Sunne, drograttfylleri
22.54: Polispatrull provar efter misstanke en bilist, en man i 35-årsåldern. Mannen misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk. På grund av mannens påverkansgrad omhändertas även mannens körkort.

Säffle, olovlig körning
00.56: En yngling under 18-år misstänks för olovlig körning efter att patrull stoppat en A-traktor. Fordonet klassas som personbil och tas i beslag. Vårdnadshavare underrättad.

Filipstad, narkotikabrott
00.58: En man i 20-årsåldern misstänks både för narkotikabrott innehav samt eget bruk efter kontroll och visitation. Belag kommer analyseras och artbestämmas på NFC, nationellt forensiskt center, även provet som verkställts under kroppsbesiktningen. Analys får utvisa om misstankar kvarstår.

Karlstad Tingvallastaden, misshandel
01.20: Polis får kännedom om en misshandel som inträffat, gärningsperson är okänd och målsäganden har sökt sjukvård. Skadeläge på målsäganden är okänt. Anmälan misshandel upprättas.

Natten var varit kall och lugn i polisområde Värmland. Patruller har dock genomfört ett större antal person samt fordonskontroller. Det har även hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. Det har också inträffat åtta viltolyckor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.