Sök

10 februari 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats

03:39, trafikolycka, Bollebygd
Vi får larm via SOS om att föraren av en taxi har kört in i ett vajerräcke och hamnat i diket på riksväg 40 vid Hultafors. En väktare passerar i sin bil. Föraren av taxibilen kör vidare och väktaren följer efter. Polis ansluter och stoppar slutligen taxibilen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri och narkotikabrott eget bruk samt innehav. Inga uppgifter om personskador eller ambulansbehov.

02:05, brand, Uddevalla
Vi får larm via SOS om att en bil brinner på Romansvägen. Räddningstjänst och polis åker till den aktuella adressen. Branden släcks och patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand. Inga uppgifter om personskador.

01:18, våld/hot mot tjänsteman, Göteborg
Vi får larm från ordningsvakter som befinner sig på Kristinelundsgatan. Tre personer på platsen uppträder stökigt. En av personerna tar fram en kniv och riktar mot ordningsvakterna. Mannen säkras och polis kommer till platsen. Mannen misstänks för hot mot tjänsteman och brott mot knivlagen. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov.

01:11, misshandel, Stenungsund
Vi får larm via SOS om ett bråk på en restaurang på Västra Köpmansgatan i centrala Stenungsund. Två kvinnor har bråkat och en av dem har blivit slagen med en flaska i huvudet. Polis och ambulans kommer till platsen. Kvinnan som blivit slagen med en flaska förs till sjukhus. Den andra grips på plats misstänkt för grov misshandel.

00:02, rattfylleri, Mölndal
En patrull stoppar en bil på Gundefjällsgatan. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

22:00, misshandel, Kungälv
Vi blir larmade till en restaurang vid Konghälla centrum med anledning av ett bråk mellan två män. Patrull kommer till platsen. En man omhändertas för berusning och är samtidigt misstänkt för misshandel. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.