Sök

12 februari 07.56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

22:18 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Doktorsgatan i Värnamo med anledning av en brand i ett lägenhetshus. Enligt SOS-larmet ska rök bolma ut från källaren av fastigheten. När polis anlänt till platsen visade det sig att branden startat i ett förråd i källaren. Boende i området fick direktiv om att hålla sig inomhus. En förundersökning gällande grov mordbrand har inletts i syfte att utreda brandorsaken. Platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med händelsen. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om rattfylleri, trafikbrott, viltolycka med rådjur, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.