Sök
Stäng Meny

12 februari 07.56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 20-tal ärenden som rör Södermanlands län. Det ärende som sticker ut:

06:10 Polis och ambulans larmades till en bostad i Nyköping med anledning av bråk inomhus på adressen. Två män som är bekanta för varandra ska ha bråkat med varandra. När polis anlänt till platsen greps båda männen, misstänkta för grov misshandel. Männen, i 35- respektive 30-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll. Skadeläget är oklart för polisens presstjänst. Bostaden kommer spärras av för en teknisk undersökning.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolycka med rådjur, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.