Sök

15 februari 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Nattsammanfattning

God morgon! Under natten mellan klockan 22 och 07 har polisens regionledningscentral hanterat ett 40-tal ärenden som rör Östergötlands län.

 

22:21 Gottfridsberg, Linköping 

Samtal inkommer om att det luktar narkotika från en lägenhet där ett flertal personer ska befinna sig. När polis kommer till platsen kan konstateras att tipset stämmer och att det är någon form av spelkväll på platsen. Åtta personer i åldersspannet 20 till 30 år blev misstänkta för ringa narkotikabrott. 

 

00:21 nordantill, Norrköping 

Polisen kallas till ett företag i området nordantill i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Gärningspersonen ska ha tagit sig in genom att krossa en ruta. En man i 35-årsåldern kunde sedan under natten gripas som misstänkt för stöld. Det är i nuläget oklart om han fått med sig någonting från affären. Mannen anhölls under natten.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.