Sök
Stäng Meny

16 februari 07.48, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtlands län.

23:18 Brand, Östersund
Polisen larmas om en brand i en industribyggnad på Odenskogs industriområde. Det finns ingen information om att personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats, det finns ingen misstanke om brott.

01:30 Rattfylleri, Åre
Polisen kontaktas gällande ett misstänkt rattfylleri i centrala Åre. En man som har setts köra bilen blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan upprättas gällande rattfylleri och grov olovlig körning då mannen även saknade behörighet att köra. 

Övrigt: Under natt och morgon har sex viltolyckor/renpåkörningar rapporterats till polisen. De inträffade i Häste, Rödön, i Krokoms kommun, på E45 Rätansbyn, Bergs kommun, i Linsell, Härjedalens kommun, i Hammarstrand, Ragunda kommun, i Hara, Östersunds kommun och i Mjälle, Östersunds kommun.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.