Sök
Stäng Meny

16 februari 07.57, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Sunne

23.38: På E45 i Bjälverud stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Karlstad

00.22: På E45 i Våxnäs inträffade under natten en trafikolycka i riktning mot Oslo. De inblandade ska inte ha behövt följa med för vård på sjukhus och bilen flyttades för att inte stå trafikfarligt.

Det beskrivs ha varit dåligt väglag och ytterligare ett samtal kom in under natten med anledning av att det samlats en del vatten på E18 i Sörmon. Tänk på att anpassa din körning utifrån rådande väglag.

Under natten arbetade patrullerna även med ett försvinnande där man kunde anträffa personen vid 03.15 och denne ska då efter omständigheterna mått bra.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.