Sök
Stäng Meny

17 februari 08.00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län.

01:32 får polisen larm om ett bråk utomhus i Nyköpings centrum. Flera polispatruller rycker ut till platsen där man fått uppgifter om att det ska vara ett tiotal personer inblandade. Polisen har efter händelsen upprättat en anmälan gällande misshandel. Ingen ska ha ådragit sig några allvarliga skador i samband med bråket. Inga personer har gripits.

06:33 larmar SOS om en trafikolycka som inträffat på E20 i höjd med Kjula utanför Eskilstuna. Tre personbilar ska vara inblandade, varav en som kört in i ett mitträcke på sträckan. Bärgare har kallats till platsen efter olyckan. I nuläget är det okänt om någon kommit till skada i samband med händelsen.

Polisen har utöver detta bland annat gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.