Sök
Stäng Meny

18 februari 07.37, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Olovlig körning, Örebro
22.31. Patrull kontrollerade en bilist i Odensbacken och kunde konstatera att fordonet, en A-traktor, gick som en vanlig personbil. En pojke i övre tonåren blev misstänkt för olovlig körning då han inte hade rätt behörighet att framföra det aktuella fordonet. Vårdnadshavare kontaktades.

Våldsamt motstånd, Örebro
01.10. En man i 20-årsåldern fick under natten avlägsnas från en nattklubb i City med anledning av att han satt sig till motvärn då en ordningsvakt ingrep mot mannen. Polisen anslöt till platsen och avlägsnade honom samt upprättade en anmälan om våldsamt motstånd.

Narkotikabrott, Kumla
01.26. En man i 45-årsåldern kontrollerades i området Prästgårdsskogen varvid patrullen anträffade en mindre mängd narkotika på honom. En anmälan gällande ringa narkotikabrott, innehav, upprättad.

Narkotikabrott, Lindesberg
01.13. En man i 20-årsåldern kontrollerades i centrum och visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen fick följa med patrullen för ytterligare provtagningar. I nuläget är en anmälan om narkotikabrott eget bruk upprättad.

Skadegörelse, Degerfors
02.06. Larm inkommer om att en personbil stod i full brand på Stora Valla. Patrullen åkte ut till platsen och har dokumenterat platsen samt skadorna. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon grövre brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Patrullerna har även hanterat ett flertal ärenden kopplat till fylla.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.