Sök
Stäng Meny

18 februari 07.57, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Misshandel, Arvika
22.34. Allmänhet informerar polisen om ett pågående bråk i centrum. Vid ankomst är det stökigt på platsen och det hela renderar i en en anmälan och en motanmälan gällande misshandel av normalgraden. Misstänkt och målsägande är två kvinnor i 20- respektive 25-årsåldern.

Misshandel, Arvika
01.50. Personal på en restaurang larmar polis med anledning av att en man slår sönder saker inne i lokalen. Knappt en halvtimme senare är personen tillbaka igen och stökar på platsen men avviker innan patrullen kommer fram. En anmälan gällande skadegörelse och försök till misshandel är upprättad.

Försvunnen person, Filipstad
02.31. Polisen har under natten letat efter en man som initialt hade kört vilse. Mannen anträffades vid god vigör klockan 04.45.

Skadegörelse, Karlstad
20.22 -22.40. Boende på ett hotell i centrala Karlstad larmar personal om att det varit stökigt och högljutt inne i ett av rummen. När personal kontrollerar är mycket av rummet sönderslaget, och gästerna borta. När de kom tillbaka senare under natten åkte en patrull ut och kontrollerade personerna. En anmälan om skadegörelse är upprättad och misstänkta är en man och en kvinna i 40-årsåldern.

Misshandel, Karlstad
02.38. Patrull beodrades ut till en nattklubb i centrum med anledning av att en man i 30-årsåldern blivit misshandlad av en man i 25-årsåldern. Målsäganden avfördes med ambulans med skador på överkroppen och den misstänkte mannen greps. Efter beslut från åklagare sitter han numera även anhållen.

Narkotikabrott, Karlstad
02.44. En man i 35-årsåldern medtogs till station för provtagningar efter att ha visat tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika inne på en nattklubb i centrum. Mannen är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon grövre brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.