Sök
Stäng Meny

18 februari 08.16, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:11 Misshandel, Östersund
Polis beordras till ett matställe på Söder i Östersund med anledning av en misshandel där flera personer ska vara inblandade. Enligt initiala uppgifter är två personer utsatta för misshandel. Tre tonårspojkar grips, de släpps efter beslut av åklagare, som leder ärendet. Vårdnadshavare hämtar tonårspojkarna. Polis håller vittnesförhör samt förhör med de inblandade samt upprättar anmälan.

01:08 Narkotikabrott, Åre
Polis kontrollerar en person, en man i 25-årsåldern, i Åre. I mannens ägo anträffas misstänkt narkotika. En anmälan gällande ringa narkotikabrott, innehav, ska upprättas och ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

En viltolycka i trakten av Åsabyn, Åre kommun, har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.