Sök
Stäng Meny

18 februari 08.21, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:44 Misshandel, Umeå
Samtal inkommer om en misshandel på en parkering på Mariehem i Umeå. En man har blivit utsatt. Några personer uppges ha lämnat platsen i ett fordon. Polis beordras ut och fordonet anträffas. Två män, som är i 20- och 35-årsåldern, som färdades i fordonet grips och anhålls senare av åklagare. De misstänks för grov misshandel. Mannen som blev misshandlad fördes till sjukvård för kontroll och har därefter åkt hem.

23:56 Rattfylleri, Umeå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Umeå. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, blåser positivt och ytterligare provtagning utförs. En anmälan gällande rattfylleri ska upprättas.

00:23 Våld/hot mot tjänsteman samt misshandel, Skellefteå
Polis beordras till centrala Skellefteå med anledning av bråk utanför ett uteställe. Enligt initiala uppgifter ska bråket ha uppstått när en gäst skulle avvisas av ordningsvakt från utestället. Polis håller förhör och en anmälan tas upp gällande misshandel där gästen är målsägare och en anmälan tas upp gällande våldsamt motstånd och förgripelse mot tjänsteman där ordningsvakten är målsägare.

02:52 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till Skellefteå centrum med anledning av bråk där två män, som är i 30-årsåldern, är inblandade. Vittnesförhör hålls och anmälan tas upp gällande misshandel.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.