Sök
Stäng Meny

02 februari 07.50, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Torsby kommun
21.47: Efter att polisen fått kännedom om brott kan två personer gripas, det är en man och en kvinna som misstänks för misshandel och grovt hemfridsbrott. Målsäganden klagade på smärta men vidare skadeläge är okänt.

Karlstad
23.18: En man i 70-årsåldern misstänks för rattfylleri efter positivt blås, mannen saknar även behörighet att framföra körkortspliktigt fordon. Anmälan gällande rattfylleri under påverkan av alkohol samt grov olovlig körning upprättas av patrull.

Grums kommun
00.11: Ett inbrott inträffar på en bensinstation. Gärningspersoner söks men ingen som kan sättas i samband med stölden har anträffas. Polispatrull genomför brottsplatsundersökning. Stölden handlar om tobaksvaror.

Kristinehamn
01.29: Polispatruller beordras till en inredning och möbelaffär då inbrottslarm ljuder. Ingen person kvar på plats när väktare eller polis anländer. Anmälan olaga intrång upprättas, ingen person är frihetsberövad.

Övrig tid har patruller ägnat sig åt rutinärende, viltolyckor samt person och fordonskontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.