Sök
Stäng Meny

20 februari 07.25, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natten har varit lugn ur polisiär synvinkel i polisområde Värmland

Filipstad, vårdslöshet i trafik
22.54: I samband med att polispatrull arbetar på en trafikolycka kör en bilist in i ett polisfordon. För att hindra personskada på polismannen tvingas denne kasta sig åt sidan för att inte bli påkörd. Förare av fordonet som orsakar olyckan är en äldre man. Mannes körkort omhändertas och förundersökning pågår.

Sunne, olovlig körning
02.05: En bilist stoppas och identifieras. Förare är en man i 40-årsåldern som misstänks för olovlig körning då behörighet att framföra körkortspliktigt fordon saknas.

Inga grövre brott har annars kommit till polisens kännedom. Polispatruller har ägnat sig åt ett större antal person samt fordonskontroller. Fyra viltolyckor har under natten hanterats, inga personskador är inrapporterade i samband med dessa. Det har även hanterats ett flertal inkomna ärende med psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.