Sök
Stäng Meny

21 februari 13.37, Trafikkontroll, Jämtlands län

Resultat av polisens arbete i trafiken.

Under dagen har polisen kontrollerat trafiken i länet, främst i Krokoms kommun. Här följer ett urval av resultatet:

Offerdalsvägen, Krokom: En ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelse, en gällande osäkrad last. Sju förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och de var nyktra.

Länsväg 339/länsväg 340 Krokom: Tre ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser, högsta uppmätta hastighet var 120 kilometer i timmen. Aktuell förare fick sitt körkort omhändertaget. Elva förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och de var nyktra.

E14/Lögdvägen, Näskott, Krokom: Fyra ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser.

Länsväg 666 Nälden, Krokom: Fem ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser.

Anarisvägen/Storfjällvägen, Torvalla, Östersund: Två ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser, högsta uppmätta hastighet var 70 kilometer i timmen. 

Nälden, Krokom: Polisen stoppar och kontrollerar en bil vars förare har fått sitt körkort återkallat. Anmälan upprättas gällande olovlig körning. Föraren får också en ordningsbot då han kört för fort. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.