Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 22 februari 19.23

21 februari 19.01, Försvunnen person, Båstad

Försvunnen kvinna, Östra Karup.

Polisen söker efter en kvinna som har försvunnit från ett boende på Postridarens väg. Kvinnan tros ha lämnat boendet strax före klockan 19. Med hänsyn till hennes hälsostatus är det angeläget att hon kan hittas snarast. 

Signalement: 

74 år

173 centimeter lång

Svart dunjacka

Blå jeans

Vita skor

Vit tröja under jackan 

Fysiskt bra form

Ser du eller har du sett en kvinna som stämmer in på signalementet? Ring polisen på 112. 

Uppdatering 22/2 00:08: Kvinnan är fortsatt försvunnen. En stor resurs letar efter henne och polisen uppmanar alla boende i Östra Karup samt Båstad med omnejd att kontrollera sina trädgårdar, uthus och andra utrymmen.

Notisen uppdateras med en bild på kvinnan. 

Uppdatering 22/2 06:47 Kvinnan är fortsatt försvunnen, en omfattande sökinstats med ett flertal polispatruller och polishundar ingår i sökandet. 

Vi vill återigen uppmana allmänheten att hålla ögonen öppna samt kontrollera sin trädgårdar och liknande. 

Uppdatering 22/2 10:30 Frivilligorganisationer samt försvarsmakten hjälper nu till med sökandet. UAS (drönare) används även för att få en bättre översikt av sökområdet. 

Uppdatering 22/2 19:21: Kvinnan är anträffad ute i terrängen norr om Östra Karup. Hon ska nu ses över av ambulans. Polisen vill rikta ett stort tack till allmänheten för inkomna tips och engagemang!

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.