Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 22 februari 08.19

22 februari 07.30, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Misshandel, Kristinehamn kl. 00.03

En kvinna i 20-årsåldern är misstänkt för försök till mord alternativt grov misshandel efter att ha skadat en man i 30-årsåldern med ett tillhygge. De båda har en relation med varandra och brottet har skett i deras bostad. Kvinnan är gripen och polisen kommer att hålla förhör med henne för att en åklagare ska kunna fatta beslut om hon ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte. Mannen fick åka ambulans till sjukhus för vård men han är inte livshotande skadad.

Häleri, Kristinehamn kl. 23.48

En man i 30-årsåldern är misstänkt för brott efter att en patrull kontrollerade honom i Broängen. Mannen hade föremål med sig som patrullen tror är stulna. Det handlar om en cykel och verktyg. Föremålen är tagna i beslag.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat sju personer eller fordon, genomfört två trafikkontroller, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat fyra viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.