Sök
Stäng Meny

22 februari 07.34, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Rattfylleri, Lindesberg kl. 01.52

En bilist, en kvinna i 35-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri efter att ha blivit kontrollerad av en patrull i Sköndal. Kvinnan fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till brott.

Stöld, Kumla kl. 03.17

En man i 45-årsåldern är misstänkt för stöld av en cykel i centrum. Patrullen skulle kontrollera en cyklist som valde att cykla ifrån dem. Efter en stund hittade patrullen cykeln som visade tecken på att vara stulen. Kort därefter hittar de den misstänkta mannen och patrullen skriver en anmälan om stöld.

Rattfylleri, Kumla kl. 04.24

En bilist, en kvinna i 50-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri efter att ha blivit stoppad av en patrull i Prästgårdsskogen. Hon fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till rattfylleri under påverkan av narkotika och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 21 personer eller fordon, hanterat tre trafikbrott, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.