Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 23 februari 13.56

23 februari 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

Sedan midnatt har ett 30-tal larm inkommit om träd som fallit över vägen. Inga uppgifter om personskador, men trafikstörningar kan förekomma på grund av minskad framkomlighet. Bland annat har träd blåst omkull på Rävebergsvägen (Agnesberg), Angeredsvinkeln (Angered), Streteredsvägen (Mölndal), Karl IX:s väg (Göteborg), Gamla Partillevägen, Härryda, Gamla riksvägen, (Lindome), länsväg 1526 Torestorp (Mark), riksväg 42 Frufällan (Borås), länsväg 1766 Bredared, länsväg 1528 Öxabäck (Mark).

Ta det försiktigt i dag i blåsten!

Uppdatering 10:00: Från klockan 05:00 har det inkommit närmare 150 larm i hela polisregion Väst om att träd blåst ner över vägar. Inga personskador rapporterade.

Uppdatering 13:50: Larmen på grund av blåsten har avtagit något. Från klockan 05:00 har närmare 260 larm inkommit i region Väst. Av dem gäller runt 200 larm att träd fallit över vägar. Övriga larm är plåttak, studsmattor, båtar och flaggstänger som blåst ner eller på annat sätt påverkats av de hårda vindarna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.