Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 23 februari 16.23

23 februari 13.38, Trafikolycka, Årjäng

En trafikolycka har inträffat på E18 i centrala Töcksfors.

Det är två personbilar som kolliderat, totalt fem personer inblandade. Räddningstjänst finns på plats och har inlett inledande sjukvårdsåtgärder. Sjukvårdspersonal och polis är snart på plats. Trafiken är avstängd i en riktning och släpps fram växelvis. 

Uppdatering 14.19

En person uppges vara allvarligt skadad. Norsk ambulanshelikopter har kallats till olycksplatsen och anländer i detta nu.

Uppdatering kl. 16.14: 

Ena inblandade fordonet har en förare och en passagerare. Det andra fordonet har en förare och två passagerare. En av passagerarna i fordonet om tre personer avlider i olyckan, personen är norsk medborgare. Anhöriga är underrättade.

Polisen har inlett förundersökning med rubricering vårdslöshet i trafik. De inblandade fordonen kommer tas i beslag. En teknisk undersökning kommer genomföras på olycksplatsen och i samband med den kommer UAS även nyttjas. Orsak till att olyckan inträffat får förundersökning utvisa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.