Sök

25 februari 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En lugn natt trots löningshelg. Inget större ärende. Här följer ett några korta notiser, värda att nämna, från nattens händelser.

22.54 En älgolycka mellan personbil och älg på E22 vid Ringarum, Söderköping. Två personer, man och kvinna i 60-årsåldern, drabbade och avförda i ambulans med okända skador. Vakna och talbara. Älgen låg död på vägbanan och bilen bärgad till skroten.

00.54 En fullt utvecklad brand i Västra Stenby, Motala där en garagelänga brinner. 5 bilar som fattat eld. Misstanke om att branden är anlagd och anmälan och förundersökning om skadegörelse genom brand upprättad. Ingen misstänkt ni nuläget.

05.22 Stöld ur fordon på Mässvägen, Åby, Norrköping. Vittnen som ser ett pågående inbrott i en företagsbil och gärningspersonerna som är två till antalet lämnar platsen med väskor. Patrullerna, inkl. hundförare som spårar, kan ej hitta personerna och flertalet bilar som kör från platsen kontrolleras utan resultat. Anmälan stöld ur fordon upprättad och ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.