Sök
Stäng Meny

27 februari 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22:11, Mark, misshandel
En person ringde till SOS med anledning av att han blivit misshandlad i sin bostad av en annan person. Personerna ska känna varandra sedan tidigare. Polisen kunde gripa den ena personen, en man i 25-årsåldern, misstänkt för misshandel. Den andra personen, även han i 25-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans med vissa skador på huvudet.

01:17, Töreboda, tillgrepp av fortskaffningsmedel
En polispatrull skulle stoppa ett fordon, men föraren av fordonet valde att inte stanna. Efter ett kort efterföljande stannade personbilen och fyra personer lämnade fordonet. Personerna, fyra pojkar i 18-årsåldern, kunde senare fångas in. Personbilen var anmäld stulen och togs i beslag för teknisk undersökning. Händelsen utreds som vårdslöshet i trafik samt olovligt brukande.

Storgöteborg, våld i nära relation
En man kom under natten hem till en kvinna han tidigare haft en relation med och hotade henne med ett tillhygge. Mannen ska även ha slagit kvinnan. Mannen greps av polis. Kvinnan klarade sig utan allvarliga skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.