Sök
Stäng Meny

27 februari 08.00, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Torsby

23.49: På länsväg 947 i Östmark stoppas ett fordon och föraren, en man i 40-årsåldern får böter då denne framfört ett fordon som det är körförbud på.

Kistinehamn

04.55: Polisen kontrollerar en man i 35-årsåldern och han blir misstänkt för narkotikabrott innehav samt bruk. Mannen får följa med för provtagning och han blir även omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Karlstad

23.48: En patrull stoppar ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för brott mot knivlagen.

00.00: Polisen kallas till en adress i de norra delarna av Karlstads kommun med anledning av att en man i 35-årsåldern ska ha blivit hotad. En bit därifrån kan en bil kontrolleras och en man i 35-årsåldern grips misstänkt för grovt olaga hot, vapenbrott och utpressning.

01.48: Det kommer in samtal med anledning av att några personer anträffat en skottskadad man utomhus i Karlstad kommun. Mannen förs till sjukhus men det finns inga uppgifter om något skadeläge. Ärendet rubriceras som misstänkt mordförsök. Ingen person är frihetsberövad.

03.33: Polisen påbörjar ett förföljande av en bil efter att föraren inte stannat på polismans tecken vid Välsviken. Efter en stund blev det stopp på fordonet och föraren, en person i övre tonåren, blir misstänkt för drograttfylleri samt vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.