Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 01 mars 09.39

29 februari 18.45, Brand, Nässjö

Rökfylld lägenhet i Nässjö.

18:50 Polis och räddningstjänst har larmats till en rökfylld lägenhet i Nässjö.

19:10 Branden släckt, oklart vad som brunnit.

Polisen spärrar av platsen för att utreda vad som inträffat.

19:53 Inledande undersökningsåtgärder gör att allvarligt våldsbrott inte går att utesluta.

Detta påverkar boende som inte får tillgång till sina lägenheter. Polisens tekniker är budade till platsen. Så är även polishundar. Polispatrullerna kommer att inleda dörrknackning i området för att få en tydligare bild av det inträffade.

20:17 Två avlidna personer är funna på platsen. Polisen upprättar en förundersökning om mord för att utreda det inträffade. 

Uppdatering fredag 1 mars 07:48

Under natten har den yttre avspärrningen utomhus hävts. Ingen person har gripits i ärendet och det är tidigt i utredningen. Identifieringen av de två avlidna är fortsatt ej fastställd till 100 procent. 

När någon ny information finns kommer denna notis att uppdateras. 

Uppdatering fredag 1 mars 09:35

De två personerna som avlidit är män i 20- respektive 25-årsåldern. Närmast anhöriga har underrättats om dödsfallen. Ärendet rubriceras fortsatt som mord och ingen har gripits. Utredningen är i ett tidigt stadie och någon ytterligare information finns inte att delge i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.