Sök
Stäng Meny

03 februari 07.26, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Trafikolycka, Karlstad kl. 22.31

Två bilar är inblandade i en olycka i Alster. Föraren av den ena bilen, en man i 60-årsåldern, blir misstänkt för att vara den som har orsakat olyckan. Det finns ingen information om att någon av de inblandade personerna har uppsökt akutsjukvård.

Misshandel, Arvika kl. 01.53

En kvinna i 20-årsåldern blir misstänkt för misshandel mot en jämnårig kvinna i Gate. De båda kvinnorna känner varandra och anledningen till misshandeln är för presstalesperson oklar. Det finns ingen information om att någon har uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Brott mot knivlagen, Karlstad kl. 02.00

En man i 40-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk då han blir kontrollerad vid en restaurang i Herrhagen. Mannen blir också misstänkt för brott mot knivlagen samt våldsamt motstånd.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 11 personer eller fordon, omhändertagit fem personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat två ärenden gällande misstänkt ringa narkotikabrott, hanterat tre ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.