Sök
Stäng Meny

03 februari 07.29, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Rattfylleri, Leksand kl. 23.35

En man i 30-årsåldern blir misstänkt för rattfylleri efter att ha blivit stoppad av en patrull utefter Lv576 i höjd med Gråda. Polisen omhändertar hans bilnycklar för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Rattfylleri, Falun kl. 02.24

En man i 40-årsåldern blir misstänkt för rattfylleri efter att ha blivit stoppad av en patrull i centrum. Polisen omhändertar hans bilnycklar för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Misshandel, Mora kl. 02.29

Två kvinnor, den ena i 20-årsåldern och den andra i 25-årsåldern, blir misstänkta för misshandel mot varandra. De båda kvinnorna känner inte varandra och har av okänd anledning blivit osams i centrum. Den yngre kvinnan blir dessutom misstänkt för olaga hot mot den äldre kvinnan. Ingen av de inblandade har uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Skadegörelse, Avesta kl. 04.45

Ett vittne hör hur en ruta blir krossad till en affär i centrum. Två personer försvann springande från platsen. Polisen har varit på plats utan att hitta någon misstänkt och de skriver en anmälan om försök till stöld.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 25 personer eller fordon, hanterat sex misstänkta trafikbrott, omhändertagit åtta personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat två ärenden gällande misstänkt ringa narkotikabrott, hanterat fyra ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.