Sök
Stäng Meny

03 februari 07.49, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Det finns inga uppgifter om personskador. 

Sju personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:11, Piteå    

En man i 25-årsåldern uppger att han har hamnat i bråk med en annan man. Den andre mannen ska då ha misshandlat mannen i 25-årsåldern. Polisen åker till platsen och dokumenterar mannens skador. Anmälan gällande misshandel upprättas. Ingen gärningsman fanns kvar på platsen när polisen kom dit.

22:24, Jokkmokk

Allmänhet larmar om en bil som kört av vägen. Polisen åker till platsen. Föraren av bilen, en man i 40-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han misstänks för grovt rattfylleri. Polisen upprättar anmälan och omhändertar mannens bilnycklar.

01:32, Luleå

En granne ringer om att det hörs bråk i en lägenhet intill. Polisen åker till adressen. På plats påträffas en man som misstänks ha misshandlat en kvinna. Mannen grips, anmälan upprättas.

02:38, Jokkmokk

En man ska ha närmat sig en tonårsflicka på ett oönskat sätt. Polisen pratar med flickan och hennes pappa. Mannen finns inte längre kvar på platsen. Anmälan gällande ofredande upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.