Sök
Stäng Meny

03 februari 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan är ett urval av kvällens och nattens händelser.

23:29, Kungsbacka, grov misshandel
En bar i centrala Kungsbacka tryckte på överfallslarmet med anledning av att en gäst ska ha slagit två glas i huvudet på en annan gäst. Gärningspersonen lämnade sedan platsen. Gästen som blev slagen fick vissa skador mot huvudet, men det förelåg inte något ambulansbehov. Ingen har gripits i nuläget. Händelsen utreds som grov misshandel.

02:55, Falkenberg, grov misshandel
En person larmade polisen med anledning av ett bråk någonstans i personens lägenhetshus. När polisen anlände till platsen anträffades misstänkt blod i trapphuset som ledde till en lägenhet. Två personer inne i aktuell lägenhet greps av polisen, misstänkta för grov misshandel. Personerna är två män, en i 25-årsåldern och en i 30-årsåldern. Brottsoffret hade lämnat bostaden men kunde lokaliseras av polis ett par kvarter bort från brottsplatsen. Han fördes med ambulans till sjukhus med skador mot ansiktet och huvudet, men var vaken och talbar.

05:03, Halmstad, brand
En personbil brann under tidig morgon i Vallås. Branden spred sig till två andra personbilar. Händelsen utreds som skadegörelse genom brand, detta då branden misstänks vara anlagd. Ingen person har gripits i dagsläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.