Sök
Stäng Meny

03 februari 08.11, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

00:07 Polis larmades till John Erikssonsgatan i Jönköping med anledning av ett bilinbrott. När polis anlänt till platsen visade det sig att en ruta slagits sönder på en bil och verktyg ska ha stulits. En anmälan om stöld ur fordon kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt. 

01:21 SOS-larm om brand i flerfamiljshus på Ringvägen i Tranås. När polis anlänt till platsen visade det sig att det brunnit i några säckar samt en barnvagn i trapphuset. En anmälan om mordbrand kommer skrivas. Det finns inga rapporter om personskador i samband med händelsen och i nuläget ingen misstänkt. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om rattfylleri, trafikbrott, viltolycka med rådjur, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.