Sök
Stäng Meny

04 februari 07.37, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Narkotikabrott, Karlstad kl. 22.20

En man i 30-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk efter att ha blivit stoppad och kontrollerad av en patrull i Tingvallastaden.

Narkotikabrott, Kristinehamn kl. 00.28

Två män i 35-årsåldern är misstänkta för ringa narkotikabrott genom eget bruk efter att ha blivit stoppade och kontrollerade av en patrull på Södermalm.

Sexuellt ofredande, Karlstad kl. 01.56

En man i 25-årsåldern är misstänkt för att ha ofredat en kvinna i 40-årsåldern på en restaurang i Tingvallastaden. Mannen blev avvisad från platsen. Den utsatta kvinnan blir i samband med denna händelse misstänkt för våld mot tjänsteman.

Misshandel, Karlstad kl. 02.21

En man i 20-årsåldern har blivit misshandlad av flera för honom okända personer vid Bergvik. Den utsatta mannen blev slagen med något föremål i huvudet och fick uppsöka akutsjukvård.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 16 personer eller fordon, hanterat fyra trafikbrott, omhändertagit fyra personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer och hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.