Sök
Stäng Meny

04 februari 07.57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län.

01:01 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till en sjö i Hok, Vaggeryd, med anledning av ett SOS-larm om drunkning. Tre personer ska ha gått genom isen. Alla tre fick hjälp att komma upp och fördes till sjukhus för kontroll. Det finns ingen misstanke om brott. 

04:03 Polis larmades till en bostad i Torpa, Jönköping, med anledning av bråk inomhus på adressen mellan en kvinna och en man. När polis anlänt till platsen anträffades mannen i 25-årsåldern utomhus vid bostaden. Han greps misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 20-årsåldern, kontrollerades av ambulans på plats. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, fylleri, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.