Sök
Stäng Meny

04 februari 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan är ett urval av kvällens och nattens händelser.

16:33, Skövde, vållande till kroppsskada m.m.
En hund bet ett barn i ansiktet och i armen. Barnet, en nioårig pojke, fördes med ambulans till sjukhus med vissa skador, bland annat i ansiktet. Ärendet utreds som brott mot tillsyn av hundar och katter, samt vållande till kroppsskada.

17.36, Herrljunga, viltolycka
En personbil kolliderade med en älg på länsväg 181. Polis och ambulans larmades till platsen och viltjägare tillkallades. Föraren av personbilen avfördes från platsen i ambulanshelikopter till Sahlgrenska sjukhuset med allvarliga skador. Bilen tas beslag och ärendet utreds som vårdslöshet i trafik. Ingen person är misstänkt i dagsläget.

05:52, Uddevalla, inbrottsstöld
Ett vittne larmade polisen gällande två personer som krossat en ruta till en byggnad, gått in i trapphuset och strax därefter kommit ut med en cykel samt en väska. Personerna gav sig sedan iväg i riktning mot Margretegärdeparken. Ingen person har gripits i nuläget. Händelsen utreds som inbrottsstöld.

Flera fall av misshandel
Polisen har under kvällen och natten i Västra Götalands län hanterat flera fall av misshandel. Nedan är en sammanställning på tidpunkter och orter för de anmälningar om misshandel som inkommit och där polis varit på plats:

22:52, Göteborg
23:22, Alingsås
23:30, Alingsås
00:00, Göteborg
00:51, Lidköping
01:27, Strömstad
01:56, Kungälv
02:02, Dals-Ed
02:31, Alingsås
02:38, Skövde
04:14, Älvsborg (våld i nära relation)
05:39, Älvsborg (våld i nära relation)

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.