Sök
Stäng Meny

05 februari 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Nattsammafattning

God morgon! Under natten till måndag, mellan klockan 22 och 07, har polisens regionledningscentral öst hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

 

00:27 Johannelund, Linköping 

Polisen kallas till Skogslyckegatan i Johannelund med anledning av att man ser att någon försöker bryta upp en källardörr. Tre personer kunde gripas som misstänka för inbrottsstöld. Det rör sig om en kvinna och två män. Kvinnan är utöver detta misstänkt för narkotikainnehav. 

 

03:56 Importgatan Norrköping 

Larm om brand i byggnad. När räddningstjänsten kommer till platsen fattas misstanke om att branden är anlagd. Branden kunde släckas relativt snabbt när räddningstjänsten kom fram.

Platsen har avspärrats i väntan på tekniker. Förundersökning om mordbrand är inledd. 

Ingen person är ännu gripen. 

 

06:10 Norrköpings kommun 

En man i 30-årsåldern har gripits som misstänkt för misshandel samt barnfridsbrott. Mannen ska ha slagit sin partner framför ett barn. Den drabbade kvinnan ska inte ha fått allvarliga fysiska skador och behövde inte uppsöka sjukhusvård med ambulans. 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.