Sök

05 februari 16.25, Övrigt, Göteborg

Vi söker vittnen från den 13 januari

Bevittnade du trafikolyckan på Karl Johansgatan i Majorna den 13 januari cirka kl. 00.50 när en bil kolliderade med en spårvagn? Har du bilder eller film från händelsen? Då vill vi gärna att du kontaktar oss.

Krocken, då en personbil körde in i spårvagnen på linje 3 i riktning mot Högsbo, sätts i samband med den detonation som inträffade på Såggatan några minuter innan trafikolyckan. Efter krocken sågs en person lämna olycksplatsen på en elsparkcykel.

Vi söker dig som färdades på aktuell spårvagn eller dig som var i området och såg olyckan. Hör av dig och låt polisen värdera vad du sett. Kanske har du uppgifter som kan bidra till att lösa brottet.

Via formuläret ”Tipsa polisen” kan du lämna uppgifter, ladda upp bilder eller filmer. Vill du prata med polisen kan du använda formuläret för att be om att bli uppringd eller själv ringa 114 14 och säga ”tips” för att komma vidare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.