Sök

07 februari 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats

22:38 Grov misshandel, Uddevalla
En man misshandlades på i en bostad på Jörgens Gränd i Uddevalla. Målsägaren en man i 65-årsåldern misshandlades av en inneboende man i 30-årsåldern genom slag och sparkar. Målsägaren ska ha blött från ansiktet och varit svullen. Polis letade efter misstänkt som lämnat adressen när polis kom till platsen. Ambulanspersonal tog hand om målsägaren som inte hade några livshotande skador. Vid ca 01:00 var misstänkt fortsatt på fri fot då han inte kunnat lokaliseras, en anmälan om grov misshandel har upprättats.  

02:38 Skadegörelse, Göteborg
En man i 35-årsåldern greps misstänkt för skadegörelse då han slagit sönder rutor på Borgaregatan i Göteborg. Mannen hade en skiftnyckel och slog sönder flertalet rutor på fastigheter på gatan. Mannen sprang från platsen och ska ha uppträtt påverkat enligt inringare till polisen. Misstänkt ska ha blött från handen när han säkrades av polispatrull vid Olskrokstorget. Mannen greps misstänkt för skadegörelse. På Hökegatan ska hissen en fastighet blivit ned blodad av mannen. Polispatrull följde med mannen till sjukhus för där han fick vård.     

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.