Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 07 februari 15.34

07 februari 07.44, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Försvunnen person i Gränna

21:30 Polisen inledde en så kallad LSO enligt lagen om skydd mot olyckor. Det handlar om en försvunnen kvinna som saknas. Bilen hon färdades i hittades vid 20-tiden vid Tegnertornet öster om Gränna. Flera hundpatrull var ute i terrängen och sökte utan framgång. Naturen är svårtillgänglig till stor del och terränggående fordon finns på plats för att underlätta sökandet.

Arbetet fortsätter med informationsinhämtning och utifrån det organiseras sökarbetet efter ledstänger. Det är alltså platser som är naturliga för personen att besöka. Arbetet går nu vidare med drönare i luften.

Polisen misstänker i nuläget inget brott och vill enbart konstatera att kvinnan mår bra.

Uppdatering 10:21 Arbetet med sökandet fortsätter i området öster om Gränna.

Signalement på den försvunna:

Blond kvinna ca 170 cm  i 35-årsåldern. Hon var vid försvinnandet klädd i beige jacka, ljusblå jeans samt svart kängor. Hon är välbekant med området.

Har du upplysningar om detta kontakta polisen genom 112.

Uppdatering 15:29 Räddningsinsatsen är avslutad. Kvinnan är hittad avliden utomhus av polis i området öster om Gränna. Anhöriga är underrättade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.