Sök
Stäng Meny

27 januari 08.01, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Leksand

22.24: På riksväg 70 stoppas en a-traktor för kontroll och föraren blir misstänkt för olovlig körning och en passagerare blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

00.59: I samband med en kontroll blir en man i 20-årsåldern misstänkt för narkotikabrott innehav normalgraden.

Mora

22.27: Det inträffar en trafikolycka på riksväg 26 i Kättbo där en personbil kör på en älg. Föraren, en man i 45-årsåldern, får följa med ambulans till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Malung-Sälen

03.05: Det upprättas en anmälan om ringa stöld efter att en man i 25-årsåldern ska ha blivit bestulen på en mössa av en okänd gärningsperson i Transtrandsfjällen.

Falun

01.34: I centrala Falun kontrolleras en kvinna i 25-årsåldern som blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Borlänge

00.39: En patrull kontrollerar en man i 20-årsåldern i centrala Borlänge. Mannen blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och blir även omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Patrullerna har under natten också genomfört flera person- och fordonskontroller. Sju personer har också blivit omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.