Sök
Stäng Meny

27 januari 08.01, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

00.01: I Ladugårdsängen inträffar en trafikolycka mellan en a-traktor och personbil. Ambulanspersonal kollade till samtliga inblandade men ingen behövde följa med till sjukhus. Föraren till personbilen blir misstänkt för att inte ha anpassat avståndet till fordonet framför.

00.11: En person i övre tonåren blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Personen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om denne haft något olagligt i kroppen.

01.48: En patrull blir invinkade av en ordningsvakt på en nattklubb i centrala Örebro med anledning av en misstänkt skadegörelse inne på klubben. En man i 40-årsåldern blir misstänkt för skadegörelse.

Under natten har man även genomfört flera person- och fordonskontroller samt åkt på ärenden som dock inte resulterat i någon anmälan. Ett fåtal personer har också blivit omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.