Sök
Stäng Meny

27 januari 08.01, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Karlstad

22.33: Polis kallas till Tingvallastaden med anledning av en misstänkt misshandel. En man ska ha blivit påhoppad men det är oklart vad som har inträffat men det skrivs en anmälan om misshandel. Mannen ska inte ha behövt någon ambulansvård.

05.53: Under morgonkvisten inträffar en singelolycka på E18 vid trafikplats Rudsmotet i riktning mot Karlstad. Föraren ska ha fått sladd och tappat kontrollen över bilen. Det finns ingen misstanke om brott.

Forshaga

03.52: En trafikolycka inträffar på väg 62 i Olsätter med två personer drabbade. Den ena i bilen kunde köras hem till anhöriga medan föraren behövde föras till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Arvika

00.45: Personal från en nattklubb ringer till polisen med anledning av att några personer som blivit utkastade försöker att ta sig in igen. Polis kommer till platsen och det slutar med att en man i 30-årsåldern blir misstänkt för misshandel av en man i samma ålder.

Under natten har patrullerna genomfört ett flertal person- och fordonskontroller. Man har även blivit kallade till ett misstänkt lägenhetsbråk men där det inte fanns någon misstanke om brott. Fyra personer har blivit omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.